Update 02/01/2019:
De enquête is vanaf heden gesloten en wij danken iedereen hartelijk voor zijn of haar waardevolle bijdrage. Momenteel worden de antwoorden en ideeën verwerkt. Medio februari zullen de opgedane inzichten op deze website worden getoond. Heeft u meegedaan aan de enquête dan zullen we u daar middels een e-mail van op de hoogte stellen.

Enquête

De bereikbaarheid van Eindhoven staat onder druk. Reis jij vaak over de A2 en N2 Randweg Eindhoven of de A50 tussen Veghel en Eindhoven of woon je in de buurt? Deel dan jouw reisbeleving, jouw mening over de bereikbaarheid van deze regio en jouw verbeterideeën. 

Na het invullen van onderstaande vragen ontvang je een link naar de enquête in je mailbox. Het meedoen aan deze enquête duurt ca. 15 minuten. Dit onderzoek maakt deel uit van een probleemanalyse. De resultaten worden overgenomen in de aanbevelingen voor het vervolgtraject. Meedoen houdt in dat we jou af en toe per e-mail uitnodigen voor een test, je op de hoogte brengen van de resultaten en relevante ontwikkelingen of dat we je naar je mening vragen. Zonder verplichtingen. Afmelden kan vanuit elk bericht dat je van ons ontvangt. Om mee te doen moet je 16 jaar of ouder zijn.

Alvast bedankt voor je waardevolle bijdrage!


Kies het voornaamste vervoermiddel waarmee jij je verplaatst:

De antwoorden die je geeft in dit onderzoek worden beveiligd bewaard bij jouw gegevens in onze database. Jouw privacy wordt gerespecteerd volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Zie hiervoor ook ons privacy statement.